Free cookie consent management tool by TermsFeed

Добавувач на едношалтерско решение за хидро натопување.

Јазик
 • <p><strong>Добавувач на едношалтерско решение за хидро натопување</strong></p>

  Добавувач на едношалтерско решение за хидро натопување

  TSAUTOP® Hydrographs е снабдувач и производител на едношалтерско решение за хидро-потопување, специјализиран во областа на хидро-потопување филм, опрема за хидро-потопување, прилагодено хидро-потопување и услуга за хидро-потопување, со 17-годишно искуство во индустријата за хидро-потопување. 

 • Професионална Целосно автоматска машина за пренос на вода со статив Фабрички производители
  TSAUTOP со фабрика за професионална опрема за автоматизацијаTSAUTOP Индустриска целосно автоматска машина за пуштање филм од 9 метри со бришење со трипод е едноставна, паметна, ефикасна и продуктивна опрема за хидропотопување. Се користи за целосно автоматско печатење со пренос на вода и е најдобриот избор за големи и огромни фабрики за потопување. Опремата за печатење за пренос на вода има патенти за дизајн и сертификати за квалитет. Со цел подобро да се задоволат потребите на нашите клиенти, нашата стандардна опрема за хидропотопување е надградувана и подобрена многу пати. Секој мал детаљ е дизајниран да ги направи корисниците поудобни и да се чувствуваат подобро. Можеме да обезбедиме и приспособени услуги за опрема. Задоволете ги деловните потреби од различни големини на големи, средни и мали. Добредојдовте контактирајте не за да разговараме повеќе!
  Професионална Целосно автоматска машина за пренос на вода со статив Фабрички производители
  TSAUTOP со фабрика за професионална опрема за автоматизацијаTSAUTOP Индустриска целосно автоматска машина за пуштање филм од 9 метри со бришење со трипод е едноставна, паметна, ефикасна и продуктивна опрема за хидропотопување. Се користи за целосно автоматско печатење со пренос на вода и е најдобриот избор за големи и огромни фабрики за потопување. Опремата за печатење за пренос на вода има патенти за дизајн и сертификати за квалитет. Со цел подобро да се задоволат потребите на нашите клиенти, нашата стандардна опрема за хидропотопување е надградувана и подобрена многу пати. Секој мал детаљ е дизајниран да ги направи корисниците поудобни и да се чувствуваат подобро. Можеме да обезбедиме и приспособени услуги за опрема. Задоволете ги деловните потреби од различни големини на големи, средни и мали. Добредојдовте контактирајте не за да разговараме повеќе!
 • Целосно автоматска хидро-машина за потопување на капакот на апаратот
  Ставка БР. TSHDTA4100       L*W*H    Големина машина     410 *  130  *  90 (cm)    13,45*  4,27 *  2,95 (ft)     Големина на 1 Процесија 1 70 (cm)    10,17*  3,6*  2,3 (ft)    Машински материјал   Дебелина =2,5mm+-0,2mm 201#Не'рѓосувачки челик   Материјал за потопување рака   4*8 2мм дебелина алуминиумска легура   Големина на рака    H220*108 (cm). рамка за држење 125 мл*80   Електрични 250 кг/ пневматски 80 кг    Потопување рака Напојување    еднофазен /3  220/380V 750w серво мотор   Систем непрекинат проток   Систем непрекинато проток   Систем напојување единечна /3 фази 220/380V стебло на сервер 40 130*35,4 парчиња пиштоли за прскање    Грејни елементи    1 сет, 208-240 V, Еднофазни , 50 Hz, 9000 W    Систем за кружење на водата     220V, Еднофазен, 50 HZ, 750W
  Целосно автоматска хидро-машина за потопување на капакот на апаратот
  Ставка БР. TSHDTA4100       L*W*H    Големина машина     410 *  130  *  90 (cm)    13,45*  4,27 *  2,95 (ft)     Големина на 1 Процесија 1 70 (cm)    10,17*  3,6*  2,3 (ft)    Машински материјал   Дебелина =2,5mm+-0,2mm 201#Не'рѓосувачки челик   Материјал за потопување рака   4*8 2мм дебелина алуминиумска легура   Големина на рака    H220*108 (cm). рамка за држење 125 мл*80   Електрични 250 кг/ пневматски 80 кг    Потопување рака Напојување    еднофазен /3  220/380V 750w серво мотор   Систем непрекинат проток   Систем непрекинато проток   Систем напојување единечна /3 фази 220/380V стебло на сервер 40 130*35,4 парчиња пиштоли за прскање    Грејни елементи    1 сет, 208-240 V, Еднофазни , 50 Hz, 9000 W    Систем за кружење на водата     220V, Еднофазен, 50 HZ, 750W
 • Кина TSAUTOP ECO производители на празен хидрографски филм - Hangzhou chaotuo технологија за украсни филмови Co
  TSAUTOP Хидрографски филм што може да се печати за печатачот со мастило со ECO-растворувач се користи за приспособена слика за хидро-потопување, можете да ја испечатите вашата слика на празен хидрографски филм што може да се печати со ECO SOLVENT мастило, НЕ ПОТРЕБЕН Активатор А на испечатениот празен филм за фиксирање на мастилото, така што овој отпечатен празен филм може да стане вообичаен хидрографски филм и можете да ја потопите сликата на вашиот производ со процес на печатење со пренос на вода. Можеме да обезбедиме ECO празни филмови за вашето печатење, исто така директно печатење на вашите дизајни на празен филм
  Кина TSAUTOP ECO производители на празен хидрографски филм - Hangzhou chaotuo технологија за украсни филмови Co
  TSAUTOP Хидрографски филм што може да се печати за печатачот со мастило со ECO-растворувач се користи за приспособена слика за хидро-потопување, можете да ја испечатите вашата слика на празен хидрографски филм што може да се печати со ECO SOLVENT мастило, НЕ ПОТРЕБЕН Активатор А на испечатениот празен филм за фиксирање на мастилото, така што овој отпечатен празен филм може да стане вообичаен хидрографски филм и можете да ја потопите сликата на вашиот производ со процес на печатење со пренос на вода. Можеме да обезбедиме ECO празни филмови за вашето печатење, исто така директно печатење на вашите дизајни на празен филм
 • Трговија на големо со целосно автоматска хидро-транспортна трипод-транспортна машина4 со добра цена - TSAUTOP
  Целосно автоматска машина за хидропотопување за транспорт на статив 1) 1) Оваа линија за целосно автоматска транспортна машина за хидро натопување на статив вклучува машина за пренос на статив, машина за перење, тунел за сушење и кабинет за боја; 2) Рачно полнење на стативот: Компонентите се се испраќа во просторијата за пренос преку пренос на лента, кој е опремен со автоматски електростатско чистење прашина; на филмот; главата може да се движи напред-назад во каналот за да може полесно да се измени времето на киснење на филмот;4) Како се движи филмот во резервоарот: валјакот го движи филмот со додавање вода;5) Циркулација на вода во резервоарот за вода: Во мал циклус, мембранскиот остаток се филтрира низ шест фази на филтрација во резервоарот за вода, а филтрираната вода потоа се циркулира до опашката за загревање. Целта на протокот на водата е да се одржи температурната стабилност на водата и да се намали количината на произведена отпадна вода; 6) Прскање со активатор: Активаторот се прска со клипна машина со една оска, а страничниот ѕид на резервоарот е опремен со издувни гасови за намалување на концентрацијата и мирисот на VOC во работната површина; протокот на пиштолот за прскање, обликот на вентилаторот, притисокот на воздухот, атомизацијата итн. може да се прилагодат надворешно за едноставно работење;
  Трговија на големо со целосно автоматска хидро-транспортна трипод-транспортна машина4 со добра цена - TSAUTOP
  Целосно автоматска машина за хидропотопување за транспорт на статив 1) 1) Оваа линија за целосно автоматска транспортна машина за хидро натопување на статив вклучува машина за пренос на статив, машина за перење, тунел за сушење и кабинет за боја; 2) Рачно полнење на стативот: Компонентите се се испраќа во просторијата за пренос преку пренос на лента, кој е опремен со автоматски електростатско чистење прашина; на филмот; главата може да се движи напред-назад во каналот за да може полесно да се измени времето на киснење на филмот;4) Како се движи филмот во резервоарот: валјакот го движи филмот со додавање вода;5) Циркулација на вода во резервоарот за вода: Во мал циклус, мембранскиот остаток се филтрира низ шест фази на филтрација во резервоарот за вода, а филтрираната вода потоа се циркулира до опашката за загревање. Целта на протокот на водата е да се одржи температурната стабилност на водата и да се намали количината на произведена отпадна вода; 6) Прскање со активатор: Активаторот се прска со клипна машина со една оска, а страничниот ѕид на резервоарот е опремен со издувни гасови за намалување на концентрацијата и мирисот на VOC во работната површина; протокот на пиштолот за прскање, обликот на вентилаторот, притисокот на воздухот, атомизацијата итн. може да се прилагодат надворешно за едноставно работење;

Хидро-потопување опрема

Искусете го неспоредливото прилагодување и квалитет со фабриката за опрема за хидро натопување TSAUTOP®!


Во TSAUTOP®, ние сме специјализирани за обезбедување на врвна опрема за хидропотопување прилагодена на вашите специфични потреби. Без разлика дали ви треба рачна, полуавтоматска или целосно автоматска хидро-машина, ние ве покриваме. Нашиот широк асортиман вклучува и резервоари за плакнење хидрографски, кабини за бојадисување со прскање, печки и тунели за сушење, инк-џет печатачи за празен хидрографски филм и машини за намотување филм за повторно тркалање хидро-потопување филм.


Однесете го вашиот бизнис со хидро-потопување на нови височини со TSAUTOP® Hydro Dipping Equipment Factory.Контактирајте не денес да го истражиме нашиот асортиман и да го откриеме совршеното решение за вашите потреби

,Филмови за хидро натопување

Нурнете во бескрајните можности со колекцијата хидрографски филмови TSAUTOP®!


Во TSAUTOP®, можеме да се пофалиме со најголемиот избор на модели на хидрографски филмови, со загарантирана издигнување на вашите проекти за хидропотопување на нови височини. Нашиот обемен инвентар ги вклучува најпопуларните и ексклузивни модели, од класични дизајни како черепи, пламен и јаглеродни влакна, до уникатни опции како камо, животинска кожа, апстрактна камо, кловнови, зомби, цвеќиња, пари и знамиња - и тоа е само почетокот!


Со повеќе од 20.000 шаблони за избор, наоѓањето на совршениот хидрографски филм за вашиот проект никогаш не било полесно. Без разлика дали барате смело парче или суптилен акцент, нашата разновидна колекција нуди нешто за секој стил и преференци.


За да го истражите нашиот целосен опсег на модели на хидрографски филмови, едноставно преземете го нашиот сеопфатен каталог. Со TSAUTOP®, можностите се бесконечни - дозволете вашата креативност да се раздвижи и да ги претворите вашите визии во реалност со нашиот неспоредлив избор на хидрографски филмови.

,

Отклучете го потенцијалот на хидро натопување со TSAUTOP® Хидрографска колекција на филмови. Започнете го вашиот следен проект денес и уживајте во нашите модели со врвен квалитет!

Опсег на премиум производи
Сите тие се произведени според најстрогите меѓународни стандарди. Нашите производи добија корист и од домашниот и од странскиот пазар.
Тие сега нашироко извезуваат во 200 земји.
 • 20.000+
  20.000+
  Повеќе од 30 нови модели/месец
 • 200
  200
  Извоз на повеќе од 200 комплети/година опрема за хидропотопување
 • 17+
  17+
  Повеќе од 17 години искуство во производството
 • OEM
  OEM
  OEM сопствени решенија

НАШИОТ БЛОГ

Последни вести

 TSAUTOP® Hydrographics има продадено повеќе од 200 комплети опрема за хидропотопување во САД и други земји, особено резервоари за хидропотопување.

,Контактирајте не

СТАПЕТЕ ВО КОНТАКТ СО НАС

Првото нешто што го правиме е да се сретнеме со нашите клиенти и да разговараме за нивните цели за иден проект. За време на овој состанок, слободно пренесете ги вашите идеи и поставувајте многу прашања.

Испратете го вашето барање

Изберете друг јазик
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Тековен јазик:Македонски