Free cookie consent management tool by TermsFeed
  • <p><strong>Siji-mandeg Hydro Dipping Solution Supplier</strong></p>

    Siji-mandeg Hydro Dipping Solution Supplier

    TSAUTOP® Hydrographics minangka pemasok lan pabrikan hydro dipping solusi siji-mandeg sing spesialisasine ing bidang film hydro dipping, peralatan hydro dipping, hydro dipping khusus, lan layanan hydro dipping, kanthi pengalaman industri hydro dipping 17 taun. 

  • Produsen pabrik mesin transfer banyu tripod otomatis kanthi otomatis
    TSAUTOP Kanthi Pabrik peralatan otomatisasi profesionalTSAUTOP Industri 9m Mesin Flow Film Otomatis Kanthi Tripod Dipping yaiku peralatan hydro dipping Sederhana, cerdas, efisien lan produktif. Iki digunakake kanggo printing transfer banyu kanthi otomatis lan minangka pilihan paling apik kanggo pabrik celup sing gedhe lan gedhe. Peralatan percetakan transfer banyu duwe paten desain lan sertifikasi kualitas. Supaya bisa nyukupi kabutuhan pelanggan, peralatan hidro dipping standar wis dianyari lan dianyari kaping pirang-pirang. Saben rinci cilik dirancang kanggo nggawe pangguna luwih trep lan aran luwih apik.Kita uga bisa nyedhiyakake layanan peralatan sing disesuaikan. Nyukupi kabutuhan bisnis kanthi macem-macem ukuran gedhe, medium lan cilik. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo ngobrol luwih akeh!
    Produsen pabrik mesin transfer banyu tripod otomatis kanthi otomatis
    TSAUTOP Kanthi Pabrik peralatan otomatisasi profesionalTSAUTOP Industri 9m Mesin Flow Film Otomatis Kanthi Tripod Dipping yaiku peralatan hydro dipping Sederhana, cerdas, efisien lan produktif. Iki digunakake kanggo printing transfer banyu kanthi otomatis lan minangka pilihan paling apik kanggo pabrik celup sing gedhe lan gedhe. Peralatan percetakan transfer banyu duwe paten desain lan sertifikasi kualitas. Supaya bisa nyukupi kabutuhan pelanggan, peralatan hidro dipping standar wis dianyari lan dianyari kaping pirang-pirang. Saben rinci cilik dirancang kanggo nggawe pangguna luwih trep lan aran luwih apik.Kita uga bisa nyedhiyakake layanan peralatan sing disesuaikan. Nyukupi kabutuhan bisnis kanthi macem-macem ukuran gedhe, medium lan cilik. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo ngobrol luwih akeh!
  • Mesin Dipping Hydro Otomatis kanthi otomatis kanggo nutupi tutup piranti
    Item NO. Tshdta4100 l * w * H ukuran mesin 410 * 130 * 90 (cm) 13,95 * 4.25 * 4,27 * Ukuran area maksimal 310 * 110 * 70 * 3,6 * 70 * =2.5mm+-0.2mm 201#Stainless Steel                                       * 8                                        cm Listrik 250kg/ Pneumat 80 taun 220 / 380v Servo motor Motor Hz, 9000W    Sistem Resirkulasi Banyu     220V, Fase Tunggal, 50 HZ, 750W
    Mesin Dipping Hydro Otomatis kanthi otomatis kanggo nutupi tutup piranti
    Item NO. Tshdta4100 l * w * H ukuran mesin 410 * 130 * 90 (cm) 13,95 * 4.25 * 4,27 * Ukuran area maksimal 310 * 110 * 70 * 3,6 * 70 * =2.5mm+-0.2mm 201#Stainless Steel                                       * 8                                        cm Listrik 250kg/ Pneumat 80 taun 220 / 380v Servo motor Motor Hz, 9000W    Sistem Resirkulasi Banyu     220V, Fase Tunggal, 50 HZ, 750W
  • Produsen film hidrografi kosong TSAUTOP ECO China - Teknologi film dekoratif Hangzhou chaotuo Co
    TSAUTOP Film hidrografi sing bisa dicetak kanggo printer tinta pelarut ECO digunakake kanggo gambar hydro dip sing disesuaikan, sampeyan bisa nyithak gambar ing film hidrografi sing bisa dicetak kosong nganggo tinta ECO SOLVENT, ora perlu aktivator A ing film kosong sing dicithak kanggo ndandani tinta, supaya film kosong sing dicithak iki bisa dadi film hidrografi normal, lan sampeyan bisa nyelehake gambar ing produk kanthi proses printing transfer banyu.
    Produsen film hidrografi kosong TSAUTOP ECO China - Teknologi film dekoratif Hangzhou chaotuo Co
    TSAUTOP Film hidrografi sing bisa dicetak kanggo printer tinta pelarut ECO digunakake kanggo gambar hydro dip sing disesuaikan, sampeyan bisa nyithak gambar ing film hidrografi sing bisa dicetak kosong nganggo tinta ECO SOLVENT, ora perlu aktivator A ing film kosong sing dicithak kanggo ndandani tinta, supaya film kosong sing dicithak iki bisa dadi film hidrografi normal, lan sampeyan bisa nyelehake gambar ing produk kanthi proses printing transfer banyu.
  • Grosir Tripod-transportasi Hydro Dipping Machine4 kanthi rega sing apik - TSAUTOP
    Mesin Hydro Dipping Tripod-Transportasi Otomatis1) 1) Jalur Mesin Hydro Dipping Tripod-Transportasi Otomatis Iki kalebu mesin transfer tripod, mesin cuci, trowongan pangatusan, lan lemari cat;2) Muatan manual ing tripod: Komponen kasebut yaiku dikirim menyang kamar transfer liwat transmisi garis sabuk, sing dilengkapi sistem reresik bledug elektrostatik otomatis;3) Film Flowing: Film aliran nduweni piranti mbusak bledug elektrostatik kanggo ngurangi jumlah muatan statis sing isih ana ing permukaan. saka film; sirah bisa mindhah bali lan kasebut ing chute kanggo wis luwih gampang kanggo ngowahi wektu soaking film kang;4) Carane film dipindhah nang tank: roller drive film kanthi nambah banyu;5) sirkulasi banyu ing tank banyu: Ing siklus cilik, residu membran disaring liwat enem tahap filtrasi ing tangki banyu, lan banyu sing disaring banjur disebar menyang buntut kanggo dadi panas. Tujuan aliran banyu yaiku kanggo njaga stabilitas suhu banyu lan nyuda jumlah banyu limbah sing diprodhuksi; 6) Penyemprotan aktivator: Aktivator disemprotake dening mesin reciprocating sumbu siji, lan tembok sisih tank dipasang knalpot kanggo nyuda konsentrasi lan mambu VOC ing wilayah kerja; aliran gun semprotan, wangun penggemar, meksa online, atomization, etc. bisa diatur externally kanggo operasi prasaja;7) filtrasi enem-tataran kanggo ampas film;
    Grosir Tripod-transportasi Hydro Dipping Machine4 kanthi rega sing apik - TSAUTOP
    Mesin Hydro Dipping Tripod-Transportasi Otomatis1) 1) Jalur Mesin Hydro Dipping Tripod-Transportasi Otomatis Iki kalebu mesin transfer tripod, mesin cuci, trowongan pangatusan, lan lemari cat;2) Muatan manual ing tripod: Komponen kasebut yaiku dikirim menyang kamar transfer liwat transmisi garis sabuk, sing dilengkapi sistem reresik bledug elektrostatik otomatis;3) Film Flowing: Film aliran nduweni piranti mbusak bledug elektrostatik kanggo ngurangi jumlah muatan statis sing isih ana ing permukaan. saka film; sirah bisa mindhah bali lan kasebut ing chute kanggo wis luwih gampang kanggo ngowahi wektu soaking film kang;4) Carane film dipindhah nang tank: roller drive film kanthi nambah banyu;5) sirkulasi banyu ing tank banyu: Ing siklus cilik, residu membran disaring liwat enem tahap filtrasi ing tangki banyu, lan banyu sing disaring banjur disebar menyang buntut kanggo dadi panas. Tujuan aliran banyu yaiku kanggo njaga stabilitas suhu banyu lan nyuda jumlah banyu limbah sing diprodhuksi; 6) Penyemprotan aktivator: Aktivator disemprotake dening mesin reciprocating sumbu siji, lan tembok sisih tank dipasang knalpot kanggo nyuda konsentrasi lan mambu VOC ing wilayah kerja; aliran gun semprotan, wangun penggemar, meksa online, atomization, etc. bisa diatur externally kanggo operasi prasaja;7) filtrasi enem-tataran kanggo ampas film;

Peralatan Hydro dipping

Ngalami Kustomisasi lan Kualitas sing Ora Ditandingi karo Pabrik Peralatan TSAUTOP® Hydro Dipping!


Ing TSAUTOP®, kita duwe spesialisasi nyedhiyakake peralatan celup hidro paling dhuwur sing cocog karo kabutuhan khusus sampeyan. Apa sampeyan mbutuhake mesin hydro dipping manual, semi-otomatis, utawa kanthi otomatis, sampeyan wis dijamin. Jangkoan ekstensif kita uga kalebu tank cuci hidrografi, bilik cat semprotan, oven lan terowongan pangatusan, printer Inkjet kanggo film hidrografi kosong, lan mesin penggulung film kanggo nggulung film hydro dipping.


Nggawe bisnis hydro dipping menyang dhuwur anyar karo TSAUTOP® Hydro Dipping Equipment Factory.Hubungi kita dina iki kanggo njelajah sawetara kita lan nemokake solusi sampurna kanggo kabutuhan

.Film hydro dipping

Nyilem menyang Kemungkinan Telas karo Koleksi Film Hidrografi TSAUTOP®!


Ing TSAUTOP®, kita duwe pilihan paling gedhe saka pola film hidrografi, dijamin bisa ngunggahake proyek hydro dipping menyang dhuwur sing anyar. Persediaan ekstensif kita kalebu pola sing paling populer lan eksklusif, saka desain klasik kaya tengkorak, geni, lan serat karbon, nganti pilihan unik kayata camo, kulit kewan, camo abstrak, badut, zombie, kembang, dhuwit, lan gendera - lan mung iku. awal!


Kanthi luwih saka 20,000 pola sing bisa dipilih, nemokake film hidrografi sing sampurna kanggo proyek sampeyan ora nate luwih gampang. Apa sampeyan nggoleki potongan pernyataan sing kandel utawa aksen sing halus, koleksi sing maneka warna nawakake macem-macem gaya lan pilihan.


Kanggo njelajah macem-macem pola film hidrografi lengkap, cukup download katalog lengkap. Kanthi TSAUTOP®, kemungkinan ora ana enteke - supaya kreatifitas sampeyan dadi liar lan ngowahi visi sampeyan dadi kasunyatan kanthi pilihan film hidrografi sing ora ana tandhingane.

.

Mbukak kunci potensial hydro dipping karo TSAUTOP® Hydrographic Film Collection. Miwiti proyek sabanjure dina iki lan nggawe cipratan karo pola kualitas premium kita!

Range Produk Premium
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis nampa sih saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.
  • 20.000+
    20.000+
    Luwih saka 30 model anyar / sasi
  • 200
    200
    Ekspor Luwih saka 200 set / y peralatan hydro dipping
  • 17+
    17+
    Luwih saka 17 taun pengalaman manufaktur
  • OEM
    OEM
    solusi khusus OEM

BLOG KITA

Kabar paling anyar

 TSAUTOP® Hydrographics wis adol luwih saka 200 set peralatan hydro dipping menyang Amerika Serikat lan negara liyane, utamane tangki hidro dipping.

.kontak US

HUBUNGAN KITA

Babagan pisanan sing kita lakoni yaiku ketemu karo para klien lan ngomong babagan tujuane babagan proyek sing bakal teka. Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa