PRODUK KAMI

Kabeh peralatan TSAUTOP® Hydrographics cocog karo standar CE

  • MESIN HIDROGRAFI TSAUTOP MESIN HIDROGRAFI TSAUTOP
    TSAUTOP minangka pemasok solusi hydro dipping siji mandeg, nyedhiyakake macem-macem peralatan hidrografi, lan macem-macem mesin hydro dip kanggo macem-macem model bisnis hydro dipping, kita duwe macem-macem ukuran tangki hidro dip, tank cuci hidro dip, oven, bilik nyemprot, mesin aliran otomatis. lsp.
  • 1.6m XP-1600 Printer Film Kosong kanggo film Hydrographic Customized 1.6m XP-1600 Printer Film Kosong kanggo film Hydrographic Customized
    Printer film Hidrografi Digital TSAUTOP bisa nyithak desain sampeyan ing film hidrografi kosong ing situs lan on-demand. Nggawe pola hidrografi khusus wis larang lan butuh wektu.Printer Film Kosong 1.6m XP-1600 Kustomisasi kanggo produsen film Hidrografi Kustom SakaChinaReputasi dhuwur produk iki wis dibentuk ing antarane manufaktur lan pangguna.
  • Tank hidro dipping otomatis kanggo rim Tank hidro dipping otomatis kanggo rim
    Instruksi TSAUTOP Mesin Hydro Dipping Otomatis minangka salah sawijining peralatan sing digunakake kanggo peralatan printing transfer banyu kanthi otomatis, peralatan iki nduweni sistem suhu konstan otomatis, Sistem Spray Activator Otomatis, Sistem Aliran Film Otomatis, Lengan Dipping Otomatis, bunder banyu, fitur bledug film Filter otomatis.Siji wong bisa ngoperasikake mesin iki kanggo ngrampungake hydro dipping, supaya bisa nylametake tenaga kerja manungsa.TSAUTOP® Mesin Dipping Hydro OtomatisTSAUTOP Fully Automatic Hydro Dipping Machine cocog kanggo pemilik pabrik dipping medium.Mesin iki duwe rong model, siji model otomatis kunci lan operasi manual sing dipisahake saben sistem.Model otomatis: model iki bisa terus-terusan ngrampungake kabeh proses dipping kalebu film mili, uyuh aktivator, dipping dening lengen robot lan reresik dening tombol tombol otomatis.Kabeh ukuran lan kacepetan bisa disetel ing PLC.Model manual: ngoperasikake pompa banyu, sistem film aliran, sistem penyemprotan aktivator, dicelup kanthi kapisah.Kabeh ukuran lan kacepetan bisa disetel ing PLC.Mesin iki bisa ngrampungake siji dipping sajrone 3 menit, saengga efisien banget.Sistem aliran-film sing dikontrol dening motor servo akurat banget; bakal ngirit biaya film.Sistem uyuh Activator bisa diatur kanggo cocog kanggo macem-macem film.Dipping lengen powered by motor servo banget stabil lan tepat; iki bakal njamin kualitas hydro dipping.Fungsi pemanasan, 2set 6000kw unsur pemanas bisa diwiwiti kanthi kapisah utawa kabeh utawa ora diwiwiti, miturut cuaca panas utawa adhem.Suhu banyu bisa nyetel 25-35 ℃.Bunder banyu lan nyaring, daya pompa banyu 750w.nduweni daya flushing kuwat lan flushing liwat bledug film bakal saring, enggal mbusak bledug film isih, nyiapake kanggo film panggolekan sabanjuré, lan bunder nganti lumahing tank banyu kanggo maksimum nyimpen banyu.Kabeh ing siji, Siji mesin + Siji wong = Siji pabrik.
  • Semprotan Booth kanggo Painting Semprotan Booth kanggo Painting
    Spray Booth Kanggo LukisanBooth semprotan digunakake kanggo lukisan adhedhasar item, supaya kita bisa nyelehake desain hydrogarphic ing item, lan nggawe desain masang ing item rapet, ora Mudhun. Mesthi, sampeyan uga bisa digunakake kanggo industri liyane, mesin iki utamané dipigunakaké kanggo lukisan, bisa nresep kabut lukisan, supaya lingkungan cetha kanggo lukisan wong lanang, supaya sampeyan bisa karo Booth semprotan kanggo dangu.
22222
LAYANAN KAMI

LAYANAN TSAUTOP lumahing nambani

TSAUTOP minangka solusi siji-mandeg profesional saka hydro dipping, nyedhiyakake jinis film hidrografi lan peralatan hydro dipping - tank dipping hydro, tank mbilas hydro dipping, printer hydro dipping, trowongan garing hydro dipping, gun semprotan etc.


Mesthi, layanan hydro dipping khusus uga kasedhiya, soTSAUTOP uga menehi perhatian marang printer hydro dipping lan film kosong, kita nyedhiyakake macem-macem ukuran film kosong lan ukuran A3.& 1.6m jembaré printer kanggo hydro dipping selaras.


Yen sampeyan pamula hydro dipping, welcome kanggo ngunjungi pabrik kita, lan nampa latihan hydro dipping ing laboratorium hydro dipping kita, TSAUTOP bakal ngatur master hydro dipping profesional minangka guru dipping, kanggo mbantu teka menyang hydro dipping industri.

Teka kene!!! TSAUTOP wis setya mbantu luwih akeh penggemar transfer banyu kanggo nggawe lan nggedhekake bisnis sampeyan dhewe.

Waca liyane
Waca liyane
KAluwihan LAYANAN

Kita bisa nggawe film hidrografi dhewe kanthi desain sampeyan | Kita nampa hydro dipping khusus, dipping produk sampeyan | Kita nyedhiyakake layanan pelatihan

  • Sampel Gratis

    We nyedhiyani sampel gratis kanggo sampeyan, apa nggawe pola printing utawa produk hydro dip.

  • Tim desain

    Kita bisa ngrancang pola kanggo sampeyan accoding kanggo syarat, banjur print pola ing film kosong, kanggo nggawe film hydrographic dhewe.

  • Jaminan Mutu

    Kanggo nyedhiyakake struktur sing bermutu, kita njaga sistem manajemen kualitas sing efektif.

  • Volume produksi

    Kita duwe pabrik hydro dipping dhewe, karo film hydro dip jumlah gedhe ing saham, supaya kita bisa nyedhiyani kiriman cepet kanggo pesenan.

BABAGAN AWAKE DHEWE
Kita yakin dhasar kanggo nggawe kemitraan win-win yaiku kemampuan desain lan layanan pelanggan.
TSAUTOP® Hydrographics minangka produsen lan pemasok solusi siji-mandeg, khusus ing bidang hidro dipping. Kita duwe 3 fasilitas kalebu peralatan hydro dipping, layanan hydro dipping, film hydrographics lan hydro dipping kit.
Kanggo produsen produk lan pabrik hydro dipping, TSAUTOP® Hydrographics bisa nggawe tangki hidro dipping ukuran normal lan ukuran sing disesuaikan (jinis manual, semi lan otomatis), tangki cuci hidrografi, trowongan pengering, bilik semprotan kaya sing dikarepake. Kabeh peralatan ketemu standar CE. TSAUTOP® Hydrographics wis adol luwih saka 200 set peralatan hydro dipping menyang Amerika Serikat lan negara liyane, utamane tangki hidro dipping. TSAUTOP® Hydrographics bisa ngrancang lan nyedhiyakake solusi tanduran kabeh adhedhasar tata letak bengkel sampeyan.
  • 20.000+
    Luwih saka 30 model anyar, sasi
  • 7-10
    7-10 dina diskon kanggo pembangunan
  • 10 taun
    Luwih saka 10 taun pengalaman manufaktur
  • OEM
    solusi khusus OEM
Waca liyane
HYDRO DIPPING CASE

Kualitas sing bisa dipercaya kanggo ketemu pelanggan.

  • Kilat Hydrographic Dipped Paper Hydrogrpahic Fim PVA Hydro Diping Film TSCQ209
    Kilat Hydrographic Dipped Paper TSCQ209.Film hydrogrpahic kilat minangka pemasok saka TSAUTOP hydro dip supplier, bisa dicelupake ing pelek mobil, bagean awak mobil dll, minangka desain populer kanggo wong enom, nuduhake gaya khusus. Yen seneng desain iki, utawa sampeyan are looking for liyane desain film hydro dipping, olèh ninggalake messge kene, utawa ngirim kita priksaan, kita bakal hubungi sampeyan sanalika bisa.
  • Rose Gold Transparan Serat Karbon Film Water Transfer Printing Film pva Film TSTY737-2
    TSAUTOP minangka supplier hydro dipping terkemuka ing China, khusus ing industri hydro dipping luwih saka 10 taun, dilengkapi master dipping luwih saka 10 taun lan dodolan hydro dipping profesional, kabeh staf wis ngerti babagan hydro dipping, bisa mbantu sampeyan ngatasi hidro dipping. masalah nalika proses hydro dipping, apa activator uyuh utawa materi beda saka produk. Yen sampeyan nggoleki supplier hydro dipping, pilih TSAUTOP, pilih tim profesional ing hydro dipping, sampeyan bakal entuk furture, nggawe bisnis hydro dipping sampeyan luwih sukses.
  • Black Carbon Fiber Water Transfer Printing Film Hydro Dipping Film TSTY883-1
    TSAUTOP minangka supplier hydrogrpahic terkemuka ing China, khusus ing industri hydro dipping luwih saka 10 taun, duwe pabrik film hydro dipping dhewe lan pabrik peralatan hydrogrpahic, kita tansah nganyari babagan desain film hydrogrpahic, kanggo njamin desain sing populer lan paling laris ing kita. katalog, yen sampeyan supaya film hydrogrphic saka TSAUTOP, sampeyan bakal ge katalog paling populer ing donya saka TSAUTOP, kita ngene kaya liyane lan liyane wong gabung kita, boom bisnis kita bebarengan.
  • Warna Carbon Fiber Hydro Dip Film Water Transfer Printing Film WTP Film TSTR8007
    TSAUTOP minangka supplier hydrogrpahic terkemuka ing China, khusus ing industri hydro dipping luwih saka 10 taun, duwe pabrik film hydro dipping dhewe lan pabrik peralatan hydrogrpahic, kita tansah nganyari babagan desain film hydrogrpahic, kanggo njamin desain sing populer lan paling laris ing kita. katalog, yen sampeyan supaya film hydrogrphic saka TSAUTOP, sampeyan bakal ge katalog paling populer ing donya saka TSAUTOP, kita ngene kaya liyane lan liyane wong gabung kita, boom bisnis kita bebarengan.
KONTAK KITA
Cukup ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!

Kirimake priksaan sampeyan