Free cookie consent management tool by TermsFeed
  • <p><strong>Hiji-eureun Hydro Dipping Solusi Supplier</strong></p>

    Hiji-eureun Hydro Dipping Solusi Supplier

    TSAUTOP® Hydrographics mangrupakeun hiji-eureun solusi hydro dipping supplier jeung produsén specializing dina widang hydro dipping film, hydro dipping parabot, custom hydro dipping, sarta jasa hydro dipping, kalawan 17 taun pangalaman industri hydro dipping. 

  • Profésional pinuh otomatis tripod mesin mindahkeun cai pabrik pabrik
    TSAUTOP Sareng Pabrik alat-alat automation profésionalTSAUTOP Industri 9m Mesin Ngalir Film Otomatis Sapinuhna Sareng Tripod Dipping mangrupikeun alat celup hidro anu sederhana, pinter, efisien sareng produktif. Hal ieu dipaké pikeun percetakan mindahkeun cai pinuh otomatis tur mangrupakeun pilihan pangalusna pikeun pabrik dipping badag tur badag. alat percetakan mindahkeun cai boga patén-patén desain jeung sertifikasi kualitas. Pikeun nyumponan kabutuhan palanggan anu langkung saé, peralatan celup hidro standar kami parantos ditingkatkeun sareng ningkat sababaraha kali. Unggal jéntré leutik dirancang sangkan pamaké leuwih merenah tur ngarasa better.We ogé bisa nyadiakeun layanan parabot ngaropéa. Minuhan kabutuhan bisnis tina ukuran anu béda-béda ageung, sedeng sareng alit. Wilujeng sumping ngahubungi kami pikeun ngobrol langkung seueur!
    Profésional pinuh otomatis tripod mesin mindahkeun cai pabrik pabrik
    TSAUTOP Sareng Pabrik alat-alat automation profésionalTSAUTOP Industri 9m Mesin Ngalir Film Otomatis Sapinuhna Sareng Tripod Dipping mangrupikeun alat celup hidro anu sederhana, pinter, efisien sareng produktif. Hal ieu dipaké pikeun percetakan mindahkeun cai pinuh otomatis tur mangrupakeun pilihan pangalusna pikeun pabrik dipping badag tur badag. alat percetakan mindahkeun cai boga patén-patén desain jeung sertifikasi kualitas. Pikeun nyumponan kabutuhan palanggan anu langkung saé, peralatan celup hidro standar kami parantos ditingkatkeun sareng ningkat sababaraha kali. Unggal jéntré leutik dirancang sangkan pamaké leuwih merenah tur ngarasa better.We ogé bisa nyadiakeun layanan parabot ngaropéa. Minuhan kabutuhan bisnis tina ukuran anu béda-béda ageung, sedeng sareng alit. Wilujeng sumping ngahubungi kami pikeun ngobrol langkung seueur!
  • Mesin Hydro Dipping Pinuh Otomatis pikeun Panutup Alat Dipping
    Item NO. Tshdta4100 L * W * W * Hagn Mesin 410 * 130 * 90 (cm (CM) 13.45 * 1,97 * 30 * =2.5mm+-0.2mm 201#Stainless Steel                          4*8                                        L cm bahan   4*8 2mm ketebalan aluminium         Ukuran                     Ukuran       H220 * 108 (cm). Listrik 250kg/ pneumatik 80kg    Dipping Arm Power    single /3 phase 220/380V 750w servo motor      Sistem  Aliran  Kontinyu     Power single /3 fase 220/380V  400w stem y Stem 35.4pcs bedil semprot   Elemén Pamanas   1Set, 208-240V, Fase Tunggal, 50 Hz, 9000W    Sistem Resirkulasi Cai     220V, Fase Tunggal, 50 HZ, 750W
    Mesin Hydro Dipping Pinuh Otomatis pikeun Panutup Alat Dipping
    Item NO. Tshdta4100 L * W * W * Hagn Mesin 410 * 130 * 90 (cm (CM) 13.45 * 1,97 * 30 * =2.5mm+-0.2mm 201#Stainless Steel                          4*8                                        L cm bahan   4*8 2mm ketebalan aluminium         Ukuran                     Ukuran       H220 * 108 (cm). Listrik 250kg/ pneumatik 80kg    Dipping Arm Power    single /3 phase 220/380V 750w servo motor      Sistem  Aliran  Kontinyu     Power single /3 fase 220/380V  400w stem y Stem 35.4pcs bedil semprot   Elemén Pamanas   1Set, 208-240V, Fase Tunggal, 50 Hz, 9000W    Sistem Resirkulasi Cai     220V, Fase Tunggal, 50 HZ, 750W
  • Cina TSAUTOP ECO produsén pilem hidrografi kosong - Hangzhou chaotuo dekoratif pilem téhnologi Co
    TSAUTOP Pilem hidrografi anu tiasa dicitak pikeun printer tinta pangleyur ECO dianggo pikeun gambar hydro dip anu disaluyukeun, anjeun tiasa nyitak gambar anjeun dina pilem hidrografi kosong anu tiasa dicetak nganggo tinta ECO SOLVENT, TEU PERLU aktivator A dina pilem kosong anu dicitak pikeun ngalereskeun tinta, supados pilem kosong anu dicitak ieu tiasa janten pilem hidrografi normal, sareng anjeun tiasa ngalelepkeun gambar dina produk anjeun ku prosés percetakan transfer cai. Kami tiasa nyayogikeun pilem kosong ECO pikeun percetakan anjeun, ogé nyitak desain anjeun dina filml kosong langsung
    Cina TSAUTOP ECO produsén pilem hidrografi kosong - Hangzhou chaotuo dekoratif pilem téhnologi Co
    TSAUTOP Pilem hidrografi anu tiasa dicitak pikeun printer tinta pangleyur ECO dianggo pikeun gambar hydro dip anu disaluyukeun, anjeun tiasa nyitak gambar anjeun dina pilem hidrografi kosong anu tiasa dicetak nganggo tinta ECO SOLVENT, TEU PERLU aktivator A dina pilem kosong anu dicitak pikeun ngalereskeun tinta, supados pilem kosong anu dicitak ieu tiasa janten pilem hidrografi normal, sareng anjeun tiasa ngalelepkeun gambar dina produk anjeun ku prosés percetakan transfer cai. Kami tiasa nyayogikeun pilem kosong ECO pikeun percetakan anjeun, ogé nyitak desain anjeun dina filml kosong langsung
  • Borongan pinuh-otomatis tripod-transportasi Hydro Dipping Machine4 kalawan harga alus - TSAUTOP
    Pinuh-Otomatis Tripod-transportasi Hydro Dipping Machine1) 1) Ieu pinuh-otomatis Tripod-transportasi Hydro Dipping Machine Line ngawengku mesin mindahkeun tripod, mesin cuci, drying torowongan, jeung kabinét cet;2) Manual loading on tripod nu: Komponénna nyaéta dikirim ka kamar mindahkeun via transmisi garis sabuk, nu geus dipasangan ku sistem beberesih lebu éléktrostatik otomatis; 3) Film Ngalir: Film aliran boga alat panyabutan lebu éléktrostatik pikeun ngurangan jumlah muatan statik nu masih aya dina beungeut cai. tina pilem; sirah bisa mindahkeun deui mudik dina parasut sangkan leuwih gampang pikeun ngaropea waktos soaking film urang; 4) Kumaha pilem ieu dipindahkeun di jero tank: roller drive film ku nambahkeun cai; 5) sirkulasi cai dina tank cai: Dina siklus leutik, résidu mémbran disaring ngaliwatan genep tahap filtration dina tank cai, sarta cai disaring ieu lajeng medar ka buntut pikeun pemanasan. Tujuan tina aliran cai nyaéta pikeun ngajaga stabilitas suhu cai sareng nurunkeun jumlah cai limbah anu dihasilkeun; 6) Penyemprotan aktivator: aktivator disemprot ku mesin reciprocating sumbu tunggal, sareng témbok sisi tank dipasangan knalpot pikeun nurunkeun konsentrasi sareng bau VOC di daérah damel; aliran gun semprot, bentuk kipas, tekanan hawa, atomization, jsb bisa disaluyukeun externally pikeun operasi basajan; 7) filtration Genep-tahap pikeun résidu pilem;
    Borongan pinuh-otomatis tripod-transportasi Hydro Dipping Machine4 kalawan harga alus - TSAUTOP
    Pinuh-Otomatis Tripod-transportasi Hydro Dipping Machine1) 1) Ieu pinuh-otomatis Tripod-transportasi Hydro Dipping Machine Line ngawengku mesin mindahkeun tripod, mesin cuci, drying torowongan, jeung kabinét cet;2) Manual loading on tripod nu: Komponénna nyaéta dikirim ka kamar mindahkeun via transmisi garis sabuk, nu geus dipasangan ku sistem beberesih lebu éléktrostatik otomatis; 3) Film Ngalir: Film aliran boga alat panyabutan lebu éléktrostatik pikeun ngurangan jumlah muatan statik nu masih aya dina beungeut cai. tina pilem; sirah bisa mindahkeun deui mudik dina parasut sangkan leuwih gampang pikeun ngaropea waktos soaking film urang; 4) Kumaha pilem ieu dipindahkeun di jero tank: roller drive film ku nambahkeun cai; 5) sirkulasi cai dina tank cai: Dina siklus leutik, résidu mémbran disaring ngaliwatan genep tahap filtration dina tank cai, sarta cai disaring ieu lajeng medar ka buntut pikeun pemanasan. Tujuan tina aliran cai nyaéta pikeun ngajaga stabilitas suhu cai sareng nurunkeun jumlah cai limbah anu dihasilkeun; 6) Penyemprotan aktivator: aktivator disemprot ku mesin reciprocating sumbu tunggal, sareng témbok sisi tank dipasangan knalpot pikeun nurunkeun konsentrasi sareng bau VOC di daérah damel; aliran gun semprot, bentuk kipas, tekanan hawa, atomization, jsb bisa disaluyukeun externally pikeun operasi basajan; 7) filtration Genep-tahap pikeun résidu pilem;

alat-alat dipping hidro

Ngalaman Kustomisasi sareng Kualitas anu teu cocog sareng Pabrik TSAUTOP® Hydro Dipping Equipment!


Di TSAUTOP®, kami ngahususkeun dina nyayogikeun peralatan celup hidro top-of-the-line anu cocog sareng kabutuhan khusus anjeun. Naha anjeun peryogi mesin celup hidro manual, semi-otomatis, atanapi pinuh-otomatis, kami parantos nutupan anjeun. rentang éksténsif kami ogé ngawengku hydrographics bilas tank, stan cet semprot, drying oven jeung torowongan, printer Inkjet pikeun pilem hidrografi kosong, sarta pilem mesin pungkal pikeun rerolling pilem hidro dipping.


Candak bisnis hydro dipping anjeun ka jangkung anyar kalawan TSAUTOP® Hydro Dipping Equipment Factory.Taros Kami ayeuna pikeun ngajalajah rentang kami sareng mendakan solusi anu sampurna pikeun kabutuhan anjeun

.Hidro dipping pilem

Nyilem kana Kemungkinan sajajalan sareng TSAUTOP® Hydrographic Film Collection!


Di TSAUTOP®, kami gaduh pilihan anu paling ageung pikeun pola pilem hidrografi, dijamin bakal ningkatkeun proyék hydro dipping anjeun ka jangkung anyar. Inventaris éksténsif kami kalebet pola anu pang populerna sareng ekslusif, tina desain klasik sapertos tangkorak, seuneu, sareng serat karbon, dugi ka pilihan unik sapertos camo, kulit sato, camo abstrak, badut, zombie, kembang, artos, sareng bandéra - sareng éta waé. mimiti!


Kalayan langkung ti 20,000 pola pikeun dipilih, milarian pilem hidrografi anu sampurna pikeun proyék anjeun henteu kantos langkung gampang. Naha anjeun milarian potongan pernyataan anu wani atanapi aksen anu halus, koleksi kami anu beragam nawiskeun hal pikeun unggal gaya sareng karesep.


Pikeun ngajalajah rentang lengkep pola pilem hidrografi kami, kantun unduh katalog komprehensif kami. Kalayan TSAUTOP®, kamungkinan-kamungkinan henteu terbatas - ngantepkeun kréativitas anjeun janten liar sareng jantenkeun visi anjeun janten kanyataan kalayan pilihan pilem hidrografi anu teu aya tandinganna.

.

Buka konci poténsi hydro dipping sareng TSAUTOP® Hydrographic Film Collection. Mimitian proyék salajengna anjeun ayeuna sareng ngadamel splash kalayan pola kualitas premium kami!

Rentang Produk Premium
Éta kabéh dijieun nurutkeun standar internasional strictest. produk urang geus narima ni'mat ti duanana pasar domestik jeung luar nagri.
Aranjeunna ayeuna loba ékspor ka 200 nagara.
  • 20.000+
    20.000+
    Langkung ti 30 modél énggal / sasih
  • 200
    200
    Ékspor Langkung ti 200 sét / y alat dipping hidro
  • 17+
    17+
    Langkung ti 17 taun pangalaman manufaktur
  • OEM
    OEM
    solusi custom OEM

BLOG KAMI

Bérita paling énggal

 TSAUTOP® Hydrographics parantos ngajual langkung ti 200 sét alat-alat celup hidro ka Amérika Serikat sareng nagara-nagara sanés, khususna tanki celup hidro.

.taros Kami

HUBUNGI KAMI

Hal kahiji anu urang laksanakeun nyaéta rapat sareng klien kami sareng ngobrolkeun tujuanana dina proyék anu bakal datang. Salila rapat ieu, ngarasa Luncat pikeun komunikasi ideu anjeun sareng naroskeun seueur patarosan.

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese