PRODUK KAMI

Sadaya alat TSAUTOP® Hydrographics minuhan standar CE

  • TSAUTOP HYDROGRAPHIC MESIN TSAUTOP HYDROGRAPHIC MESIN
    TSAUTOP nyaéta salah sahiji stop hidro dipping solusi supplier, nyadiakeun rupa equipments hydrographic, sarta mesin hydro dip béda pak pikeun model bisnis hydro dipping béda, urang boga ukuran béda tina hidro dip tank, hidro dip rinshing tank, oven, stan nyemprot, otomatis ngalir mesin. jsb.
  • 1.6m XP-1600 Printer Film Kosong pikeun pilem Hydrographic ngaropéa 1.6m XP-1600 Printer Film Kosong pikeun pilem Hydrographic ngaropéa
    Printer pilem Hidrografi Digital TSAUTOP tiasa nyitak desain anjeun dina pilem hidrografi kosong dina situs sareng on-demand. Nyieun pola hydrographic custom geus mahal jeung waktu-consuming.Disesuaikeun 1.6m XP-1600 Printer Film Kosong pikeun Pabrik Film Hydrographic Disesuaikeun TiChinaReputasi luhur produk ieu parantos dibentuk diantara produsén sareng pangguna.
  • Otomatis hidro dipping tank pikeun pasisian Otomatis hidro dipping tank pikeun pasisian
    Instruksi TSAUTOP Mesin Hydro Dipping Pinuh Otomatis mangrupikeun salah sahiji alat kami anu dianggo pikeun alat percetakan transfer cai otomatis, alat ieu ngagaduhan sistem suhu konstan otomatis, Sistem Semprot Aktivator Otomatis, Sistem Ngalir Film Otomatis, Panangan Dipping Otomatis, bunderan cai, fitur lebu pilem filter otomatis.Hiji jalma tiasa beroperasi mesin ieu nepi ka rengse hidro dipping, ku kituna bisa ngahemat tanaga gawé manusa Anjeun.TSAUTOP® pinuh otomatis Hydro Dipping MesinTSAUTOP Fully Automatic Hydro Dipping Machine cocog pikeun pamilik pabrik dipping sedeng.Mesin ieu ngagaduhan dua modél, hiji modél otomatis konci sareng operasi manual anu dipisahkeun unggal sistem.Modél Otomatis: Modél ieu tiasa terus-terusan ngalengkepan sadayana prosés dipping kalebet pilem ngalir, nyemprot aktivator, dipping ku panangan robot sareng beberesih ku tombol konci otomatis.Sadaya ukuran sareng laju tiasa disetél dina PLC.Modél manual: operasi pompa cai, sistem aliran-pilem, aktivator sistem nyemprot, dipping misah.Sadaya ukuran sareng laju tiasa disetél dina PLC.mesin ieu bisa ngalengkepan hiji dipping dina 3minutes, jadi pohara efisien.Sistim aliran-pilem dikawasa ku motor servo pisan akurat; éta bakal ngahemat biaya pilem.Sistem nyemprot aktivator tiasa disaluyukeun pikeun cocog pikeun sagala rupa pilem.Dipping panangan Powered by motor servo pisan stabil sarta tepat; ieu bakal mastikeun kualitas hidro dipping.Fungsi pemanasan, 2sets 6000kw elemen pemanasan bisa ngamimitian misah atanapi sadayana atanapi henteu ngamimitian, nurutkeun cuaca panas atawa tiis.Suhu cai tiasa nyetél 25-35 ℃.Bunderan cai sareng nyaring, kakuatan pompa cai nyaéta 750w.eta boga kakuatan flushing kuat sarta flushing leuwih lebu pilem bakal disaring, instan nyabut lebu pilem sésana, Nyiapkeun pikeun pilem nempatkeun salajengna, sarta bunderan saacan beungeut tank cai pikeun maksimum nyimpen caina.Sadayana, Hiji mesin + Hiji jalma = Hiji pabrik.
  • Semprot Booth pikeun Lukisan Semprot Booth pikeun Lukisan
    Semprot Booth Pikeun LukisanSemprot stan dipaké pikeun lukisan dumasar kana item, sangkan bisa dip desain hydrogarphic on item, sarta ngajadikeun rarancang ngagantelkeun kana item raket, euweuh ragrag. Tangtosna, anjeun ogé tiasa dianggo pikeun industri sanés, mesin ieu utamina dianggo pikeun ngalukis, tiasa nyerep kabut lukisan, ngajaga lingkungan anu jelas pikeun ngalukis guys, ku kituna anjeun tiasa damel sareng stan semprot kanggo waktos anu lami.
22222
LAYANAN KAMI

TSAUTOP LAYANAN PERAWATAN permukaan

TSAUTOP mangrupakeun solusi hiji-eureun profésional hidro dipping, nyadiakeun rupa pilem hydrographic jeung alat hydro dipping - hidro dipping tank, hidro dipping tank bilas, hydro dipping printer, hidro dipping torowongan garing, gun semprot jsb.


Tangtosna, jasa hydro dipping khusus ogé sayogi, soTSAUTOP ogé merhatikeun printer hydro dipping sareng pilem kosong, kami nyayogikeun jinis ukuran pilem kosong sareng ukuran A3.& 1.6m lebar printer pikeun ngaropéa hidro dipping.


Upami anjeun pemula hidro dipping, wilujeng sumping nganjang ka pabrik urang, sarta nampi latihan hidro dipping di laboratorium hidro dipping kami, TSAUTOP bakal ngatur master hidro dipping profésional salaku guru dipping, pikeun mantuan Anjeun datang kana industri hydro dipping.

Kadieu!!! TSAUTOP geus komitmen pikeun mantuan beuki loba peminat mindahkeun cai ngadegkeun tur booming bisnis Anjeun sorangan.

MACA DEUI
MACA DEUI
KELEBIHAN PELAYANAN

Urang tiasa ngadamel pilem hidrografi anjeun nyalira kalayan desain anjeun | Simkuring nampi ngaropéa hidro dipping, dipping produk Anjeun | Kami nyayogikeun jasa pelatihan

  • Sampel Gratis

    Kami nyayogikeun sampel gratis pikeun anjeun, naha nyitak pola nyitak atanapi produk hydro dip.

  • Tim desain

    Urang tiasa ngarancang pola pikeun anjeun accoding kana sarat anjeun, lajeng nyitak pola anjeun dina pilem kosong, nyieun pilem hydrographic Anjeun sorangan.

  • Pamastian kualitas

    Dina raraga nyadiakeun struktur kualitas luhur, urang ngajaga sistem manajemen kualitas éféktif.

  • Produksi volume

    Simkuring boga pabrik hidro dipping urang sorangan, kalawan kuantitas badag pilem hidro dip di stock, sangkan bisa nyadiakeun kiriman gancang pikeun urutan Anjeun.

TENTANG KAMI
Kami yakin yén dasar dina ngawangun partnership win-win nyaéta kamampuan desain sareng layanan palanggan.
TSAUTOP® Hydrographics mangrupikeun produsén sareng supplier solusi hiji-eureun, khusus dina widang hidro dipping. Kami ngagaduhan 3 fasilitas anu kalebet peralatan hydro dipping, jasa hydro dipping, film hydrographics sareng kit hydro dipping.
Pikeun pabrik produk jeung pabrik hydro dipping, TSAUTOP® Hydrographics bisa rancang ukuran normal jeung ukuran ngaropéa hidro dipping tank (manual, semi jeung tipe pinuh otomatis), tank bilas hydrographic, drying torowongan, stan semprot sakumaha diperlukeun Anjeun. Sadaya alat minuhan standar CE. TSAUTOP® Hydrographics parantos ngajual langkung ti 200 sét alat celup hidro ka AS sareng nagara-nagara sanés, khususna tanki celup hidro. TSAUTOP® Hydrographics tiasa ngarancang sareng nyayogikeun solusi pepelakan sadayana dumasar kana perenah bengkel anjeun.
  • 20.000+
    Leuwih ti 30 model anyar, bulan
  • 7-10
    7-10 poé diskon pikeun pangwangunan
  • 10 taun
    Langkung ti 10 taun pangalaman manufaktur
  • OEM
    solusi custom OEM
MACA DEUI
KASUS HYDRO DIPPING KAMI

kualitas dipercaya pikeun minuhan konsumén urang.

  • Kilat Hydrographic Dipped Paper Hydrogrpahic Fim PVA Hydro Diping Film TSCQ209
    Kilat Hydrographic Dipped Paper TSCQ209.Film hydrogrpahic kilat nyaéta supplier ti supplier TSAUTOP hydro dip, tiasa dicelup dina pasisian mobil, bagian awak mobil jsb, nyaéta desain populér pikeun jalma ngora, nunjukkeun gaya khusus. Mun anjeun resep desain ieu, atawa Anjeun keur pilari deui desain pilem hidro dipping, anjeun wilujeng sumping ka ninggalkeun messge dieu, atawa ngirim kami hiji panalungtikan, kami bakal ngahubungan anjeun pas mungkin.
  • Rose Emas Transparan Serat Karbon Film Cai Transfer Printing Film pva Film TSTY737-2
    TSAUTOP mangrupakeun supplier hidro dipping ngarah di Cina, husus dina industri hidro dipping leuwih 10 taun, dilengkepan leuwih 10 taun 'dipping master sarta jualan hidro dipping profésional, sakabéh staf kami anu pangaweruh dina hidro dipping, bisa mantuan Anjeun ngajawab hidro dipping. masalah salila prosés hydro dipping, naha activator nyemprot atawa bahan béda produk Anjeun. Upami Anjeun keur néangan pikeun supplier hydro dipping, milih TSAUTOP, milih tim profésional di hydro dipping, anjeun bakal mangtaun furture nu, nyieun hydro dipping busi9ness anjeun meunang leuwih suksés.
  • Hideung Karbon Serat Cai Transfer Printing Film Hydro Dipping Film TSTY883-1
    TSAUTOP mangrupakeun supplier hydrogrpahic ngarah di Cina, husus dina industri hydro dipping leuwih 10 taun, boga pabrik pilem hidro dipping sorangan jeung facorty parabot hydrogrpahic, urang salawasna tetep dina ngamutahirkeun ngeunaan desain pilem hydrogrpahic, pikeun mastikeun populér tur laris design di urang. katalog, mun anjeun mesen film hydrogrphic ti TSAUTOP, anjeun bakal ge katalog pang populerna di dunya ti TSAUTOP, urang hoyong beuki loba jalma gabung kami, booming bisnis urang babarengan.
  • Warna Karbon Serat Hydro dip Film Cai Transfer Printing Film WTP Film TSTR8007
    TSAUTOP mangrupakeun supplier hydrogrpahic ngarah di Cina, husus dina industri hydro dipping leuwih 10 taun, boga pabrik pilem hidro dipping sorangan jeung facorty parabot hydrogrpahic urang, urang salawasna tetep di ngamutahirkeun ngeunaan desain pilem hydrogrpahic, pikeun mastikeun populér tur laris design di urang. katalog, mun anjeun mesen film hydrogrphic ti TSAUTOP, anjeun bakal ge katalog pang populerna di dunya ti TSAUTOP, urang hoyong beuki loba jalma gabung kami, booming bisnis urang babarengan.
HUBUNGI KAMI
Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngintunkeun anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami!

Kirim panalungtikan anjeun