PRODUK KAMI

Sadaya alat TSAUTOP® Hydrographics minuhan standar CE

  • Mesin Hydro Dipping Pinuh Otomatis pikeun Panutup Alat Dipping Mesin Hydro Dipping Pinuh Otomatis pikeun Panutup Alat Dipping
    Item NO. TSHDTA4100       L*W*HUkuran Mesin     410 *  130  *  90 (cm)13.45*  4.27 *  2.95(suku)Ukuran Area Dipping/Max Ukuran Pangolahan     310 *  110 *  70(cm)10.17*  3.6*  2.3(suku)Bahan Mesin    Katebalan =2.5mm+-0.2mm 201#Stainless SteelBahan Panangan 4 * 8 2mm ketebalan aluminium alloyDipping Ukuran Leungeun   H220*108(cm).nyekel frame 125*80(cm),Panjang bar 290cmDipping Lengan Tahan Beban    Listrik 250kg/pneumatik 80kgDipping Panangan Power    tunggal /3 fase 220/380V 750w motor servoSistem Aliran Kontinyu     Daya tunggal /3 fase 220/380V 400w motor servoSistem Semprot Otomatis 130*35.4pcs bedil semprotElemen Pemanas    1Set, 208-240V, Fase Tunggal, 50 Hz, 9000WSistem Resirkulasi Cai     220V, Fase Tunggal, 50 HZ, 750W
  • TSAUTOP Hydro Dipping Sapatu pangalusna ku pilem laser Harga Pabrik - TSAUTOP TSAUTOP Hydro Dipping Sapatu pangalusna ku pilem laser Harga Pabrik - TSAUTOP
    TSAUTOP mangrupikeun panyadia solusi percetakan transfer cai hiji-eureun anu tiasa masihan anjeun jasa naon waé anu aya hubunganana sareng téknologi HYDROGRAPHIC. Produksi peralatan HYDRO DIPPING profésional, produksi FILM HYDFROGRAPHIC anu tiasa disaluyukeun, jasa pamrosésan transfer cai, petunjuk téknis dipping, jsb.Mun anjeun kabetot, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.
  • Profésional TSAUTOP pinuh otomatis Hydro dipping pabrik mesin Profésional TSAUTOP pinuh otomatis Hydro dipping pabrik mesin
    TSAUTOP Fully Auto Hydro Dipping Machine mangrupikeun alat anu paling pinter anu dianggo pikeun percetakan transfer cai otomatis, alat ieu dipasangan ku sistem suhu konstan otomatis, Sistem Semprot Aktivator Otomatis, Sistem Peletakan Film Otomatis, Panangan Dipping Otomatis, bunderan cai otomatis, otomatis sistem nyaring.Hiji jalma tiasa ngoperasikeun mesin ieu pikeun ngabéréskeun prosés dipping hidro, ku kituna tiasa ngahémat tenaga kerja manusa anjeun. TSAUTOP Fully Automatic Hydro Dipping Machine cocog pikeun pamilik pabrik dipping sedeng.
  • Helm Kualitas Tinggi dicelup ku pilem laser Grosir - Hangzhou chaotuo dekoratif pilem téknologi Co., Ltd Helm Kualitas Tinggi dicelup ku pilem laser Grosir - Hangzhou chaotuo dekoratif pilem téknologi Co., Ltd
    Helm Kualitas Luhur dicelup ku pilem laser Grosir - Hangzhou TSAUTOP téknologi pilem hiasan Co., Ltd
22222
LAYANAN KAMI

TSAUTOP LAYANAN PERAWATAN permukaan

TSAUTOP mangrupakeun solusi hiji-eureun profésional hidro dipping, nyadiakeun rupa pilem hidrografi jeung alat hydro dipping - hidro dipping tank, hidro dipping tank bilas, hydro dipping printer, hidro dipping torowongan garing, gun semprot jsb.


Tangtosna, jasa hydro dipping khusus ogé sayogi, soTSAUTOP ogé merhatikeun printer hydro dipping sareng pilem kosong, kami nyayogikeun jinis ukuran pilem kosong sareng ukuran A3.& 1.6m lebar printer pikeun ngaropéa hidro dipping.

Mun anjeun anu pemula hidro dipping, wilujeng sumping nganjang ka pabrik urang, sarta nampa latihan hidro dipping di laboratorium hidro dipping kami, TSAUTOP bakal ngatur master hidro dipping profésional salaku guru dipping, pikeun mantuan Anjeun datang kana industri hydro dipping.

Kadieu!!! TSAUTOP geus komitmen pikeun mantuan beuki loba peminat mindahkeun cai pikeun ngadegkeun tur booming bisnis Anjeun sorangan.

MACA DEUI
MACA DEUI
KELEBIHAN PELAYANAN

Urang tiasa ngadamel pilem hidrografi anjeun nyalira kalayan desain anjeun | Simkuring nampi ngaropéa hidro dipping, dipping produk Anjeun | Kami nyayogikeun jasa pelatihan

  • Sampel Gratis

    Kami nyayogikeun sampel gratis pikeun anjeun, naha nyitak pola atanapi produk hydro dip.

  • Tim desain

    Urang tiasa ngarancang pola pikeun anjeun accoding kana sarat anjeun, teras nyitak pola anjeun dina pilem kosong, nyieun pilem hydrographic sorangan.

  • Pamastian kualitas

    Dina raraga nyadiakeun struktur kualitas luhur, urang ngajaga sistem manajemen kualitas éféktif.

  • Produksi volume

    Simkuring gaduh pabrik hidro dipping urang sorangan, kalawan kuantitas badag pilem hidro dip di stock, sangkan bisa nyadiakeun kiriman gancang pikeun urutan Anjeun.

TENTANG KAMI
Kami yakin yén dasar dina ngawangun partnership win-win nyaéta kamampuan desain sareng layanan palanggan.
TSAUTOP® Hydrographics mangrupikeun produsén sareng supplier solusi hiji-eureun, khusus dina widang hydro dipping. Kami ngagaduhan 3 fasilitas anu kalebet peralatan hydro dipping, jasa hydro dipping, film hydrographics sareng kit hydro dipping.
Pikeun pabrik produk jeung pabrik hydro dipping, TSAUTOP® Hydrographics bisa rancang ukuran normal jeung ukuran ngaropéa hydro dipping tank (manual, semi jeung tipe pinuh otomatis), hydrographic bilas tank, drying torowongan, stan semprot sakumaha diperlukeun Anjeun. Sadaya alat minuhan standar CE. TSAUTOP® Hydrographics parantos ngajual langkung ti 200 sét alat-alat celup hidro ka Amérika Serikat sareng nagara-nagara sanés, khususna tanki celup hidro. TSAUTOP® Hydrographics tiasa ngarancang sareng nyayogikeun solusi pepelakan sadayana dumasar kana perenah bengkel anjeun.
  • 20.000+
    Langkung ti 30 model anyar, bulan
  • 7-10
    7-10 poé diskon pikeun pangwangunan
  • 10 taun
    Langkung ti 10 taun pangalaman manufaktur
  • OEM
    solusi custom OEM
MACA DEUI
KASUS HYDRO DIPPING KAMI

kualitas dipercaya pikeun minuhan konsumén urang.

  • TSAUTOP ECO ngaropéa Pemasok percetakan pilem kosong& produsén | TSAUTOP
    TSAUTOP Film eco kosong anu tiasa dicitak, tiasa nyitak desain anjeun nyalira ku printer inkjet normal sareng printer eco.High strtechable jeung épék warni hadé.Kami tiasa nyayogikeun anjeun pilem kosong, printer, tinta jsb, ogé nyitak desain anjeun nyalira ku printer kami.jasa dipping Cystomized ogé sadia.Wilujeng sumping di kontak kuring pikeun ngobrol leuwih!
  • Produsén pilem Laser Hydrographic Cina - Supplier TSAUTOP& produsén | TSAUTOP
    Film laser Hydrographic kalawan épék laser warnilebar 50cm, pamakéan sarua jeung pilem preprinted normalwilujeng sumping ngahubungan kuring pikeun meunang leuwih rinciTSAUTOP bakal nyayogikeun anjeun pilem hidrografi, kit, mesin dipping, jasa dipping, anjeun bakal ngagaduhan sadayana ngeunaan hydro dipping.
  • Hangzhou chaotuo decorative film technology Co., Ltd - TSAUTOP Liquid Dip Graphics Hidrografik Transfer Printing Film Carbon Fiber Aqua Print Film TS084T Carbon Filber Styles
    Pikeun mendakan langkung seueur TSAUTOP Liquid Dip Graphics Hidrografik Transfer Printing Film Carbon Fiber Aqua Print Film TS084T kinerja, kami parantos ningkatkeun téknologi anu dianggo di perusahaan kami. Transfer Paper & Pilem.
  • Hangzhou chaotuo decorative film technology Co., Ltd - TSAUTOP Hidrografik Transfer Print Film Carbon Fiber Honeycomb Hydro Imaging Dip Graphics Aquaprint Film Carbon Filber Styles
    TSAUTOP Hidrografik Transfer Print Film Carbon Fiber Honeycomb Hydro Imaging Dip Graphics Aquaprint Film parantos lulus tés anu dilakukeun ku inspektur QC profésional kami. Ngagunakeun bahan anu ditawarkeun ku suppliers bahan baku dipercaya, 装饰膜 boga kinerja stabil acan kuat. Éta ngagaduhan seueur kauntungan anu énggal sareng mandiri dikembangkeun, nyiptakeun seueur kauntungan.
HUBUNGI KAMI
Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngintunkeun anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami!

Kirim panalungtikan anjeun