Free cookie consent management tool by TermsFeed
 • <p><strong>Furnizues me zgjidhje hidro zhytjeje me një ndalesë</strong></p>

  Furnizues me zgjidhje hidro zhytjeje me një ndalesë

  TSAUTOP® Hydrographics është një furnizues dhe prodhues i zgjidhjeve me një ndalesë të hidrozhytjes, i specializuar në fushën e filmave të zhytjes hidro, pajisjeve të zhytjes hidro, zhytjes me porosi dhe shërbimit të zhytjes hidro, me 17 vjet përvojë në industrinë e zhytjes hidro. 

 • Prodhuesit e fabrikës së makinerisë së transferimit të ujit me tre këmbë plotësisht automatike profesionale
  TSAUTOP Me një fabrikë të pajisjeve profesionale të automatizimitTSAUTOP Makina Industriale 9 m plotësisht automatike e rrjedhjes së filmit me zhytje me trekëmbësh është pajisje e thjeshtë, e zgjuar, efikase dhe produktive për zhytje hidro. Përdoret për printimin plotësisht automatik të transferimit të ujit dhe është zgjedhja më e mirë për fabrikat e mëdha dhe të mëdha të zhytjes. Pajisjet e printimit të transferimit të ujit kanë patenta dizajni dhe certifikata cilësore. Për të përmbushur më mirë nevojat e klientëve tanë, pajisjet tona standarde të zhytjes janë përmirësuar dhe përmirësuar shumë herë. Çdo detaj i vogël është krijuar për t'i bërë përdoruesit më të përshtatshëm dhe të ndihen më mirë. Ne gjithashtu mund të ofrojmë shërbime të personalizuara të pajisjeve. Plotësoni nevojat e biznesit të madhësive të ndryshme të mëdha, të mesme dhe të vogla. Mirë se vini të na kontaktoni për të folur më shumë!
  Prodhuesit e fabrikës së makinerisë së transferimit të ujit me tre këmbë plotësisht automatike profesionale
  TSAUTOP Me një fabrikë të pajisjeve profesionale të automatizimitTSAUTOP Makina Industriale 9 m plotësisht automatike e rrjedhjes së filmit me zhytje me trekëmbësh është pajisje e thjeshtë, e zgjuar, efikase dhe produktive për zhytje hidro. Përdoret për printimin plotësisht automatik të transferimit të ujit dhe është zgjedhja më e mirë për fabrikat e mëdha dhe të mëdha të zhytjes. Pajisjet e printimit të transferimit të ujit kanë patenta dizajni dhe certifikata cilësore. Për të përmbushur më mirë nevojat e klientëve tanë, pajisjet tona standarde të zhytjes janë përmirësuar dhe përmirësuar shumë herë. Çdo detaj i vogël është krijuar për t'i bërë përdoruesit më të përshtatshëm dhe të ndihen më mirë. Ne gjithashtu mund të ofrojmë shërbime të personalizuara të pajisjeve. Plotësoni nevojat e biznesit të madhësive të ndryshme të mëdha, të mesme dhe të vogla. Mirë se vini të na kontaktoni për të folur më shumë!
 • Makinë zhytjeje plotësisht automatike për zhytjen e kapakut të pajisjes
  Artikulli NR. TSHDTA4100       L*W*H    Madhësia Makinerie    410 *  130  *  90 (cm)    13,45*  4,27 *  2,95 (ft)     Madhësia 1 Mësim 1 0 70 (cm)     10,17*  3,6*  2,3 (ft)    Materiali makine   Trashësia =2,5mm+-0,2mm 201#Çeliku inox    Material i krahut zhytës    4*8 2 mm trashësia aliazh alumini   Madhësia H220*108 (cm). Korniza mbajtëse 125*80 m   Elektrike 250 kg/ pneumatik 80 kg    Fundja Krahu i zhytjes   njëfazore /3 fazore 220/380V 750w motor servo   Sistemi rrjedhëse të vazhdueshme    Sistemi me rrjedhje të vazhdueshme     Sistemi një /3 Faza  220/3 Faza S 220/380V Servo momatik 40 130*35,4 copë pistoletë spërkatës   Elementet ngrohëse    1 grup, 208-240 V,  një fazë , 50 Hz, 9000 W    Sistemi Riqarkullimi Uji      220V, një Fazor, 50 HZ, 750W
  Makinë zhytjeje plotësisht automatike për zhytjen e kapakut të pajisjes
  Artikulli NR. TSHDTA4100       L*W*H    Madhësia Makinerie    410 *  130  *  90 (cm)    13,45*  4,27 *  2,95 (ft)     Madhësia 1 Mësim 1 0 70 (cm)     10,17*  3,6*  2,3 (ft)    Materiali makine   Trashësia =2,5mm+-0,2mm 201#Çeliku inox    Material i krahut zhytës    4*8 2 mm trashësia aliazh alumini   Madhësia H220*108 (cm). Korniza mbajtëse 125*80 m   Elektrike 250 kg/ pneumatik 80 kg    Fundja Krahu i zhytjes   njëfazore /3 fazore 220/380V 750w motor servo   Sistemi rrjedhëse të vazhdueshme    Sistemi me rrjedhje të vazhdueshme     Sistemi një /3 Faza  220/3 Faza S 220/380V Servo momatik 40 130*35,4 copë pistoletë spërkatës   Elementet ngrohëse    1 grup, 208-240 V,  një fazë , 50 Hz, 9000 W    Sistemi Riqarkullimi Uji      220V, një Fazor, 50 HZ, 750W
 • Kinë Prodhuesit e filmave hidrografikë bosh TSAUTOP ECO - Teknologjia e filmit dekorativ Hangzhou chaotuo Co
  TSAUTOP Filmi hidrografik i printueshëm për printerin me bojë ECO-solvent përdoret për imazhin e personalizuar të zhytjes hidro, mund ta printoni imazhin tuaj në filmin hidrografik të printueshëm bosh me bojë ECO SOLVENT, NUK NEVOJSHËM aktivizuesin A në filmin bosh të printuar për të rregulluar bojën, në mënyrë që ky film bosh i printuar mund të bëhet një film i zakonshëm hidrografik dhe ju mund ta zhytni imazhin në produktin tuaj me anë të procesit të printimit të transferimit të ujit. Ne mund të ofrojmë filma bosh ECO për printimin tuaj, gjithashtu duke printuar dizajnet tuaja në film bosh direkt
  Kinë Prodhuesit e filmave hidrografikë bosh TSAUTOP ECO - Teknologjia e filmit dekorativ Hangzhou chaotuo Co
  TSAUTOP Filmi hidrografik i printueshëm për printerin me bojë ECO-solvent përdoret për imazhin e personalizuar të zhytjes hidro, mund ta printoni imazhin tuaj në filmin hidrografik të printueshëm bosh me bojë ECO SOLVENT, NUK NEVOJSHËM aktivizuesin A në filmin bosh të printuar për të rregulluar bojën, në mënyrë që ky film bosh i printuar mund të bëhet një film i zakonshëm hidrografik dhe ju mund ta zhytni imazhin në produktin tuaj me anë të procesit të printimit të transferimit të ujit. Ne mund të ofrojmë filma bosh ECO për printimin tuaj, gjithashtu duke printuar dizajnet tuaja në film bosh direkt
 • Makinë zhytjeje me trekëmbësh plotësisht automatike me shumicë me shumicë 4 me çmim të mirë - TSAUTOP
  Makinë zhytjeje me tre këmbë plotësisht automatike 1) 1) Kjo linjë e makinës zhytëse me tre këmbë plotësisht automatike përfshin një makinë transferimi trekëmbësh, lavatriçe, tunel tharjeje dhe kabinet bojë; 2) Ngarkimi manual në trekëmbësh: Përbërësit janë dërgohet në dhomën e transferimit nëpërmjet një transmetimi të linjës së brezit, i cili është i pajisur me një sistem automatik pastrimi elektrostatik të pluhurit; 3) Rrjedhja e filmit: Filmi i rrjedhës ka një pajisje elektrostatike për heqjen e pluhurit për të zvogëluar sasinë e ngarkesës statike që është ende e pranishme në sipërfaqe i filmit; koka mund të lëvizë mbrapa dhe mbrapa në gropën për ta bërë më të lehtë modifikimin e kohës së njomjes së filmit; 4) Si lëviz filmi brenda rezervuarit: rulja e drejton filmin duke shtuar ujë; 5) Qarkullimi i ujit në rezervuarin e ujit: Në një cikël të vogël, mbetja e membranës filtrohet përmes gjashtë fazave të filtrimit në rezervuarin e ujit, dhe uji i filtruar më pas qarkullohet në bisht për ngrohje. Qëllimi i rrjedhës së ujit është të ruajë stabilitetin e temperaturës së ujit dhe të ulë sasinë e ujërave të zeza të prodhuara; 6) Spërkatja e aktivizuesit: Aktivizuesi spërkatet nga një makinë reciproke me një aks dhe muri anësor i rezervuarit është i pajisur me shkarkim ulni përqendrimin dhe erën e VOC në zonën e punës; rrjedha e pistoletës, forma e ventilatorit, presioni i ajrit, atomizimi, etj. mund të rregullohen nga jashtë për funksionim të thjeshtë; 7) Filtrimi me gjashtë faza për mbetjet e filmit;
  Makinë zhytjeje me trekëmbësh plotësisht automatike me shumicë me shumicë 4 me çmim të mirë - TSAUTOP
  Makinë zhytjeje me tre këmbë plotësisht automatike 1) 1) Kjo linjë e makinës zhytëse me tre këmbë plotësisht automatike përfshin një makinë transferimi trekëmbësh, lavatriçe, tunel tharjeje dhe kabinet bojë; 2) Ngarkimi manual në trekëmbësh: Përbërësit janë dërgohet në dhomën e transferimit nëpërmjet një transmetimi të linjës së brezit, i cili është i pajisur me një sistem automatik pastrimi elektrostatik të pluhurit; 3) Rrjedhja e filmit: Filmi i rrjedhës ka një pajisje elektrostatike për heqjen e pluhurit për të zvogëluar sasinë e ngarkesës statike që është ende e pranishme në sipërfaqe i filmit; koka mund të lëvizë mbrapa dhe mbrapa në gropën për ta bërë më të lehtë modifikimin e kohës së njomjes së filmit; 4) Si lëviz filmi brenda rezervuarit: rulja e drejton filmin duke shtuar ujë; 5) Qarkullimi i ujit në rezervuarin e ujit: Në një cikël të vogël, mbetja e membranës filtrohet përmes gjashtë fazave të filtrimit në rezervuarin e ujit, dhe uji i filtruar më pas qarkullohet në bisht për ngrohje. Qëllimi i rrjedhës së ujit është të ruajë stabilitetin e temperaturës së ujit dhe të ulë sasinë e ujërave të zeza të prodhuara; 6) Spërkatja e aktivizuesit: Aktivizuesi spërkatet nga një makinë reciproke me një aks dhe muri anësor i rezervuarit është i pajisur me shkarkim ulni përqendrimin dhe erën e VOC në zonën e punës; rrjedha e pistoletës, forma e ventilatorit, presioni i ajrit, atomizimi, etj. mund të rregullohen nga jashtë për funksionim të thjeshtë; 7) Filtrimi me gjashtë faza për mbetjet e filmit;

Pajisje hidrozhytjeje

Përjetoni personalizimin dhe cilësinë e pakrahasueshme me TSAUTOP® Fabrika e Pajisjeve Hydro Dipping!


Në TSAUTOP®, ne jemi të specializuar në ofrimin e pajisjeve më të mira të zhytjes hidro, të përshtatura për nevojat tuaja specifike. Pavarësisht nëse keni nevojë për një makinë zhytjeje manuale, gjysmë automatike ose plotësisht automatike, ne ju kemi mbuluar. Gama jonë e gjerë përfshin gjithashtu rezervuarë për shpëlarje hidrografike, kabina me bojë me spërkatje, furra dhe tunele tharjeje, printera me bojë për film hidrografik të zbrazët dhe makineri mbështjellëse filmi për filmin e zhytur në ujë të rirrotulluar.


Çojeni biznesin tuaj të hidro-zhytjes në lartësi të reja me TSAUTOP® Hydro Dipping Equipment Factory.Na kontaktoni sot për të eksploruar gamën tonë dhe për të zbuluar zgjidhjen perfekte për nevojat tuaja

Filma me zhytje me ujë

Zhyt në mundësi të pafundme me koleksionin e filmave hidrografikë TSAUTOP®!


Në TSAUTOP®, ne mburremi me përzgjedhjen më të madhe të modeleve të filmave hidrografikë, të garantuara për të ngritur në lartësi të reja projektet tuaja të zhytjes hidro. Inventari ynë i gjerë përfshin modelet më të njohura dhe ekskluzive, nga modelet klasike si kafkat, flakët dhe fibrat e karbonit, te opsionet unike si kamo, lëkura e kafshëve, kamo abstrakte, kllounët, zombitë, lulet, paratë dhe flamujt - dhe kjo është vetëm fillimi!


Me mbi 20,000 modele për të zgjedhur, gjetja e filmit të përsosur hidrografik për projektin tuaj nuk ka qenë kurrë më e lehtë. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për një pjesë të guximshme të deklaratave ose një theks delikate, koleksioni ynë i larmishëm ofron diçka për çdo stil dhe preferencë.


Për të eksploruar gamën tonë të plotë të modeleve të filmave hidrografikë, thjesht shkarkoni katalogun tonë gjithëpërfshirës. Me TSAUTOP®, mundësitë janë të pafundme - lëreni krijimtarinë tuaj të egra dhe ktheni vizionet tuaja në realitet me përzgjedhjen tonë të pashembullt të filmave hidrografikë.


Zhbllokoni potencialin e zhytjes hidro me Koleksionin e Filmit Hidrografik TSAUTOP®. Filloni projektin tuaj të radhës sot dhe bëni një spërkatje me modelet tona të cilësisë premium!

Gama e Produkteve Premium
Ato janë prodhuar të gjitha sipas standardeve më strikte ndërkombëtare. Produktet tona kanë marrë favore si nga tregjet vendase ashtu edhe nga ato të huaja.
Ata tani po eksportojnë gjerësisht në 200 vende.
 • 20,000+
  20,000+
  Më shumë se 30 modele të reja/muaj
 • 200
  200
  Eksporto më shumë se 200 komplete/vit pajisje zhytjeje hidro
 • 17+
  17+
  Më shumë se 17 vjet përvojë në prodhim
 • OEM
  OEM
  Zgjidhje me porosi OEM

BLLOGI JONË

Lajmet e fundit

 TSAUTOP® Hydrographics ka shitur më shumë se 200 komplete pajisje hidrozhytjeje në SHBA dhe vende të tjera, veçanërisht tanke hidrozhytjeje.

na kontaktoni

LIKONI ME NE

Gjëja e parë që bëjmë është të takohemi me klientët tanë dhe të flasim për qëllimet e tyre për një projekt të ardhshëm. Gjatë këtij takimi, mos ngurroni të komunikoni idetë tuaja dhe të bëni shumë pyetje.

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Gjuha aktuale:Shqip